وبلاگ
قانون صادرات و واردات
امروزه صادرات و واردات از پرسودترین فعالیتهای تجاری در جهان است که بسیاری به آن علاقهمندند. بازرگانان برای موفقیت در این زمینه باید قوانین مرتبط را بشناسند و دانش خود را افزایش دهند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و روند کاری خود را بهبود بخشند. در این مقاله، قوانین صادرات و واردات را بررسی میکنیم.
قانون صادرات و واردات چیست ؟
همان گونه که در متن بالا اشاره کردیم برای صادر کردن و وارد کردن کالا ما نیاز داریم یکسری قوانین خاص پیروی کنیم، چرا که برای تجارت سالم و بدون دردسر نیاز هست در یک چارچوب خاص حرکت کنیم که در آینده کاری خود دچار هیچ گونه مشکل خاصی نشویم .
برای این کار در ابتدا لازم است به معرفی یکسری کالاهایی که صادر یا وارد کردن آنها مستلزم یکسری قانون ها می باشد را برای شما معرفی کنیم کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه مختلف تقسیم می شوند
کالاهای مجاز، کالاهای ممنوع و کالاهای مشروط
کالاهای مجاز: کالاهایی هستند که برای وارد یا صادر کردن آن ها نیاز نیست که مجوز کسب کنید و تنها با رعایت یکسری ضوابط تاجران می توانند به واردات ویا صادرات این کالا ها بپردازند.
کالاهای مشروط: این ها کالاهایی هستند که برای ورود یا خروج آن ها نیاز است که مجوز گرفته شود یعنی اگر تاجری قصد صادر کردن و وارد کردن کالای مشروطی را دارد در ابتدا باید مجوز لازم را از مقاماتی که در این زمینه در حال فعالیت هستند را اخذ کنند.
کالاهای ممنوع: این ها کالاهایی هستند که در اسلام و کتاب قانون استفاده از آنها ممنوع و حرام است و وارد کنندگان نمی توانند نه این موارد را وارد کنند و یا حتی آن ها را به کشور های خارجی صادر کنند و اگر احیاناً بازرگانی تصمیم گرفت که این کار را انجام دهد بنا به قانون صادرات و واردات کار شکنی کرده است و کار او عواقب خوبی در پی نخواهد داشت.
قوانین و مقررات صادرات و واردات سال 1400
دولت میتواند بر اساس شرایط، واردات برخی کالاها را ممنوع کند. آییننامههای اجرایی توسط وزارت بازرگانی تهیه و با تصویب هیئت وزیران اجرا میشوند. این آییننامهها شامل قوانین مرتبط با تجاری بودن کالا، صدور کالاها و تمدید کارت بازرگانی است. وزارت بازرگانی موظف است تغییرات قوانین صادرات و واردات را پس از تصویب هیئت وزیران و پیش از پایان هر سال منتشر کند.
امروزه صادرات و واردات یک عنصر بسیار مهم در توسعه اقتصادی می باشد و برای اینکه کشور بتواند جهت توسعه یافتگی در حرکت باشد، زیر ساخت های فرهنگی را برای بهکارگیری صادرات بنا کرده اند و در این حیطه قانون صادرات و واردات زیادی به وجود آمده است و شرایط زیادی برای آن وضع شده است که از جمله قانون صادرات و واردات این است که تاجر برمهارت های انسانی و ارتباطی با افراد خارجی تسلط فراوان داشته باشد تا از این طریق بتواند راحت تر با آنان ارتباط بر قرار کند و قرارداد های خاص و مهم را با سهولت بیشتری انجام دهد.
قانون بعدی این است تاجر باید در میدان رقابت بسیار زیرکانه عمل کند و دارای پشتکار فراوان باشد و قانون سوم هم این است که بازرگانان در واردات و صادرات باید هدف گرا باشند تا بتوانند به صورت موفقتری عمل کنند.
از قانون صادرات و واردات دیگری این است که تاجر برای حرفه ای شدن در زمینه صادرات و واردات باید بداند که در بازار هیچ چیز اثبات ندارد ، هیچ کس تکامل ندارد و هیچ چیزی هم مطلق نیست.
به جمع فروشندگان موفق خرمای عقاب بپیوندید!
با حضور در بازار بزرگ خرمای عقاب، فرصتهای ویژهای برای ارتباط با خریداران عمده و تجار از سراسر کشور خواهید داشت. چه تولیدکننده بزرگ باشید و چه محصولات خود را در مقیاس کوچک تولید میکنید، خرمای عقاب بستری بینظیر برای دیدهشدن و رشد کسبوکار شماست.
در این پلتفرم، کارخانهداران، واردکنندگان، تاجران بزرگ و خریداران بالقوه از صنایع مختلف گرد هم آمدهاند تا با شما همکاری کنند. شما هم میتوانید بخشی از این شبکه قدرتمند باشید.
همین حالا به خرمای عقاب بپیوندید و کسبوکار خود را به اوج برسانید!